AKTUELNO

Otvoreno stala na stranu Aleksandre Subotić!

Naredno pitanje za zadrugare u emisiji ,,Pitanja novinara" predstavnici sedme sile imali su za Staniju Dobrojević, a bilo je u vezi sa Davidom Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

Ja imam pitanje za Staniju. Ana Korać i David su se posvađali kada je pušten snimak gde ti govoriš da bi između vas dvoje bilo sve drugačije. Šta bi to bilo drugačije - glasilo je pitanje.
David je govorio da je imao lepo mišljenje o meni i da me je gotivio. Mislim da nema Ane, da bi on imao sa mnom lep odnos. Ne da bi se mi muvali, nego bi bili dobri drugovi. David kad je mene gledao ili kad me pogleda, to nije flert, već kao da se žali. Sve što mu se izdešavalo sa Aleksandrom, sam je kriv za sve, naravno! On je sebe unakazio! Aleksandra mu je više odgovarala, Ana nema tu jačinu da drži Davida. On nije psihički jak, ako se ne pomire, on će pobeći odavde, jer nema on snage da iznese sve na svojim leđima. I onda imam utisak kad me pogleda da se žali i da bi da porazgovara o tome. U svemu tome sam na Aleksandrinoj strani, naravno. Nije on flertovao, već je jednostavno pogledao. Davidu ono što nikako ne opraštam, jeste to što u jednom trenutku mi je opsovao brata, a trebalo je da svi slavimo slavu za istim slovom. Ja sam Bori rekla da ode i da mu kaže da mi se izvini, a Ana Korać je rekla da on nema za šta da mi se izvini u vezi sa bratom. Ja nisam vređala njegovu porodicu, već sam imala sukob sa Anom - odgovorila je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Ostalo je još malo vremena. To je ipak sve nemoguće. Mnoge stvari će se desiti kada se Zadruga završi - odgovrila je Stanija na pitanje da li će sa Davidom obnoviti odnos.
Bora nije preneo baš kako je bilo. Nije meni Ana sugeristala šta da kažem. Moje mišljenje o Stnaiji je bilo lepo, ali kasnije sam rekao da je ona manipulator, da sve radi proračunato. Ako neće da se izvini Ani, onda neću ni ja njoj, ja sa to mislio - dodao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'